Gå til hovedinnhold
Kurs Hanen
  • Hjem
  • Mer
Norsk ‎(no)‎
English ‎(en)‎ Norsk ‎(no)‎
Du er nå inne som gjest
Logg inn
Kurs Hanen
Hjem
Utvid alt Skjul alle
  1. Hvordan oppnå mer berekraftig fremtid i lokal mat- og drikke produksjon
  2. Priser og salg. Hvordan planlegge økonomi.
  3. Oppgave 1

Oppgave 1

Fullføringsbetingelser

Finn svar på følgende spørsmål:

  1. Hvordan starte kontakt med en kunde i en salgssituasjon?
  2. Hvilke spørsmål skal brukes for å finne ut kundens behov og for påfølgende løpende kartlegging?
  3. Hvordan vise kunden at han blir lyttet til?
  4. Hva bør man huske på når man introduserer produktet?
  5. Hvorfor protesterer kundene?
  6. Hva er mersalg? Hvordan gjøre/oppnå dette?
  7. Hvordan skjer en positiv avslutning av salgskommunikasjon?
  8. Hvordan skape kundetilfredshet og lojale kundeforhold?
Kontakt Support for portalen
Du er nå inne som gjest (Logg inn)
Sammendrag av dataoppbevaring
Drevet av Moodle