Gå til hovedinnhold
Kurs Hanen
  • Hjem
  • Mer
Norsk ‎(no)‎
English ‎(en)‎ Norsk ‎(no)‎
Du er nå inne som gjest
Logg inn
Kurs Hanen
Hjem
Utvid alt Skjul alle
  1. Hvordan oppnå mer berekraftig fremtid i lokal mat- og drikke produksjon
  2. Presentasjon av lokal mat og drikke, fremheving av bærekraftige produksjonsmetoder. Hvordan presentere lokal mat og drikke effektivt.
  3. Oppgave 1

Oppgave 1

Fullføringsbetingelser

Sjå på emballasjen til forskjellige matvarer og produsenter og finn:

a) produktnavn og produsent

b) ingrediensliste - hvilke av dem kommer fra økologisk landbruk

c) miljømerke - Norge og/eller EU

d) opprinnelsesland - hvor produktet kommer fra

Kontakt Support for portalen
Du er nå inne som gjest (Logg inn)
Sammendrag av dataoppbevaring
Drevet av Moodle