Skip to main content
Hanen E-Learn
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Norsk ‎(no)‎
You are currently using guest access
Log in
Hanen E-Learn
Home
Expand all Collapse all
  1. Hvordan oppnå mer berekraftig fremtid i lokal mat- og drikke produksjon
  2. Lokale produkter på menyene. Hvordan integrere lokale produkter i hverdagstilbud.
  3. Oppgave 2

Oppgave 2

Completion requirements

Tenk på om du har en favorittmat eller en gammel oppskrift som din mor eller bestemor, tante eller nabo laget da du var barn. Etter din mening, kan denne maten fortsatt tilbys på en gårdsrestaurant eller hjemmekafé i dag? Hva skal til for å lage det? Kan det være økologisk? Kan den lages på gammeldags måte eller trenger den oppdatering? På hvilke retter kan denne maten serveres? Er det en historie knyttet til denne maten?

Contact site support
You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle