Skip to main content
Hanen E-Learn
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Norsk ‎(no)‎
You are currently using guest access
Log in
Hanen E-Learn
Home
Expand all Collapse all
  1. Hvordan oppnå mer berekraftig fremtid i lokal mat- og drikke produksjon
  2. Priser og salg. Hvordan planlegge økonomi.
  3. Oppgave 1

Oppgave 1

Completion requirements

Finn svar på følgende spørsmål:

  1. Hvordan starte kontakt med en kunde i en salgssituasjon?
  2. Hvilke spørsmål skal brukes for å finne ut kundens behov og for påfølgende løpende kartlegging?
  3. Hvordan vise kunden at han blir lyttet til?
  4. Hva bør man huske på når man introduserer produktet?
  5. Hvorfor protesterer kundene?
  6. Hva er mersalg? Hvordan gjøre/oppnå dette?
  7. Hvordan skjer en positiv avslutning av salgskommunikasjon?
  8. Hvordan skape kundetilfredshet og lojale kundeforhold?
Contact site support
You are currently using guest access (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle